• darkblurbg

Ik ben Tim de Vries, 18 jaar oud en kom uit de Zaanstreek. Ik ben opgegroeid in Zaandam en speel al 11 jaar viool, sinds mijn zevende. De viool betekent alles voor mij, ik zou later graag met de grootste orkesten over de hele wereld willen spelen als solist.

Ik krijg nu de kans om bij één van de beste en bekendste viooldocenten ter wereld te studeren: professor Boris Kuschnir, in het prachtige Wenen. Dit is de kans voor mij om grote stappen te zetten richting mijn droom, maar hier zijn enorme kosten aan verbonden. 

Ik word al jarenlang ondersteund door o.a. An en Bart Roberti, het Jeugdcultuurfonds Zaanstad, de Renswoude Fundatie en in het verleden het Prins Bernhard Cultuurfonds. Ik ben hun eeuwig dankbaar hiervoor, maar helaas is dit niet genoeg om in Wenen te gaan studeren en leven.

Daarom ga ik een campagne starten bij stichting 'Voor de kunst', een crowdfundingactie, waarmee ik zoveel mogelijk geld hoop op te halen, zodat ik mijn vleugels kan uitslaan.

Mijn vraag aan u is of u mij hierbij helpen wil. Als u een donatie doet, afhankelijk van het bedrag, krijgt u altijd iets terug: een vrijkaartje voor een concert van mij of een huisconcert bijvoorbeeld.

De details hierover komen ook op de website van de actie te staan. Ik hoop dat de campagne zo snel mogelijk van start gaat, voor meer informatie hierover kunt u altijd mailen naar:

timviool@hotmail.com.

Alvast heel erg bedankt voor uw bijdrage en steun!

Tim

 

Tim & Mens Durf Te Lezen!

Tijdens de salon over Jan Wolkers en de Zaanstreek op zondag 18 november jl., speelde Tim voor ons - samen met pianist Marcel Worms - de virtuoze 'Danse Macabre' van Camille Saint-Saëns. Dood en verval zijn belangrijke thema's in het werk van Wolkers. Dodendans-kenner Moni Engel zocht er passende illustraties bij.

Ook in de salon over schrijver Hans Keilson was Tim te gast. Op zondag 26 februari 2017 speelde hij composities van Bach en Kreisler waar Keilson zo graag naar luisterde.

 

Biedt mee op deze prachtige zeefdruk van Jan Wolkers

Wouter van Waardt van boekhandel Het leesteken uit Purmerend - iedere salon na afloop aanwezig met een rijk assortiment aan boeken - stelde bovenstaande zeefdruk (nr. 90 uit 250) van Jan Wolkers ter beschikking. Het is het Theo Thijssen-monument dat Wolkers maakte in. U kunt het zien in Amsterdam-Oost

U kunt bieden tot 1 januari 2019. Degene die het meeste biedt, krijgt de zeefdruk. De opbrengst is bestemd voor de studie van Tim.

Doe een bod en mail naar: info@ithappenedonenight.nl

 

Klik op het plaatje hiernaast voor meer informatie over dit werk van Wolkers.